Bezglutenowy spód do pizzy wystaczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy. SKŁADNIKI 34% skrobia kukurydziana*, woda, 15% mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: soda oczyszczona), błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy* *Składniki pochodzące z uprawy ekologicznej WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1183 kJ / 281 kcal Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 51 g w tym cukry: 2,3 g Błonnik: 5,8 g Białko: 4,3 g Sól: 1,6 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Obłożyć dowolnymi składnikami. Piec w temp. 190 stopni przez ok. 10-12 min. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym...
więcej w sklepie