Takeshi Saji

Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż do obierania 9cm VG-10
1 389,00

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż do obierania 9cm VG-10

Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż do obierania 9cm VG-10
1 389,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż do obierania 9cm VG-10

Profesjonalny japoński nóż do obierania Takeshi Saji 9 cmPoręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki mniejszych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.Dane techniczne:Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość: 61 HRCDługość całkowita: 20,0 cmDługość ostrza: 9 cmSzerokość klingi: 2,6 cmGrubość klingi: 2,0 mmWaga: ok. 97 gGłówne cechyTwardość HRC +/- 1:61Klinga nierdzewna:TakSposób ostrzenia:Dwustronny SymetrycznyStal wielowarstwowa:Tak, 10-101 warstwMateriał rękojeści:Klasyczna nitowanaRodzaj noża:Nóż kuchennyDługość ostrza:9 cmTyp ostrza:Do obieraniaStal:VG-10...
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Do Obierania 9 cm
1 349,00

Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Do Obierania 9 cm

Mistrz Takeshi Saji - YBB do Obierania 9cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z żółtej byczej kości. Profesjonalna seria YBB dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż do obierania - wykrawanie owoców, obieranie warzyw, krojenie oliwek, cięcie owoców stal rdzeń VG10 - 61 warstw ręcznie kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 90mm długość całkowita - 200mm szerokość klingi - ok. 26mm grubość klingi - ok. 2mm waga: ok. 97g wyprodukowane ręcznie w Japonii
Przejdź do sklepu
Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm VG-10
1 399,00

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm VG-10

Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm VG-10
1 399,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm VG-10

Takeshi Saji Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Takeshi Saji 13 cmPoręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.Dane techniczne:Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość: 61 HRCDługość całkowita: 25, cmDługość ostrza: 13 cmSzerokość klingi: 2,9 cmGrubość klingi: 2,0 mmWaga: ok. 133 gGłówne cechyTwardość HRC +/- 1:61Klinga nierdzewna:TakSposób ostrzenia:Dwustronny SymetrycznyStal wielowarstwowa:Tak, 10-101 warstwMateriał rękojeści:Klasyczna nitowanaRodzaj noża:Nóż kuchennyDługość ostrza:13 cmTyp ostrza:uniwersalnyStal:VG-10...
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Uniwersalny 13cm
1 359,00

Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Uniwersalny 13cm

Mistrz Takeshi Saji - YBB Uniwersalny 13cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z żółtej byczej kości. Profesjonalna seria YBB dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż - krojenie owoców i warzyw stal VG10 - 61 warstw kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 130mm długość całkowita - 250mm szerokość klingi - 29mm grubość klingi - 2,0mm waga: 133g wyprodukowane w Japonii
Przejdź do sklepu
Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Nóż uniwersalny 15cm VG-10
1 499,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Nóż uniwersalny 15cm VG-10

Profesjonalny japoński nóż uniwersalny Takeshi Saji 15 cm Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży. Dane techniczne:Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość: 61 HRCDługość całkowita: 27 cmDługość ostrza: 15 cmSzerokość klingi: 3,6 cmGrubość klingi: ok. 2 mmWaga: ok. 150 g Główne cechyTwardość HRC +/- 1:61Klinga nierdzewna:TakSposób ostrzenia:Dwustronny SymetrycznyStal wielowarstwowa:Tak, 10-101 warstwMateriał rękojeści:Klasyczna nitowanaRodzaj noża:Nóż kuchennyDługość ostrza:15 cmTyp ostrza:uniwersalnyStal:VG-10...
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Do Obierania 9 cm
1 449,00

Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Do Obierania 9 cm

Mistrz Takeshi Saji - IW do Obierania 9cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z drewna 'Ironwood' (Tagayasan). Profesjonalna seria IW dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż do obierania - wykrawanie owoców, obieranie warzyw, krojenie oliwek, cięcie owoców stal rdzeń VG10 - 61 warstw ręcznie kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 90mm długość całkowita - 200mm szerokość klingi - ok. 26mm grubość klingi - ok. 2mm waga: ok. 97g wyprodukowane ręcznie w Japonii
Przejdź do sklepu
Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm VG-10
1 529,00

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm VG-10

Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm VG-10
1 529,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm VG-10

Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż kuchenny uniwersalny 13 cm VG-10Wszechstronny, lekki nóż kuchenny, przeznaczony do obierania, czyszczenia i krojenia małych lub średnich produktów, takich jak zioła, warzywa czy owoce. Może być używany jako miniaturowa wersja noża szefa kuchni, kiedy pełnowymiarowe narzędzie okazuje się niepraktyczne. Idealny wybór dla osób, które nie przepadają za dużymi nożami.Dane techniczne:Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość - 61 HRC +/- 1Długość całkowita - 25,0 cmDługość ostrza - 13 cmSzerokość klingi - 2,9 cmGrubość klingi - 2,0 mmWaga - ok. 133...
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Uniwersalny 15cm
1 449,00

Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Uniwersalny 15cm

Mistrz Takeshi Saji - YBB Uniwersalny 15cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z żółtej byczej kości. Profesjonalna seria YBB dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż - krojenie owoców i warzyw stal VG10 - 61 warstw kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 150mm długość całkowita - 270mm szerokość klingi - 36mm grubość klingi - 2,0mm waga: 150g wyprodukowane w Japonii
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Uniwersalny 13 cm
1 499,00

Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Uniwersalny 13 cm

Mistrz Takeshi Saji - IW Uniwersalny 13cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z drewna 'Ironwood' (Tagayasan). Profesjonalna seria IW dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż uniwersalny - szatkowanie warzyw, krojenie oliwek, cięcie owoców, małego pieczywa stal rdzeń VG10 - 61 warstw ręcznie kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 130mm długość całkowita - 250mm szerokość klingi - ok. 29mm grubość klingi - ok. 2mm waga: ok. 120g wyprodukowane ręcznie w Japonii
Przejdź do sklepu
Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Szefa 18cm VG-10
1 899,00

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Szefa 18cm VG-10

Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Szefa 18cm VG-10
1 899,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Szefa 18cm VG-10

Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Takeshi Saji 18 cm Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.Dane techniczne:Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość: 61 HRCDługość całkowita: 30,5 cmDługość ostrza: 18 cmSzerokość klingi: 4,2 mmGrubość klingi: 2,1 mmWaga: ok. 220 gGłówne cechyTwardość HRC +/- 1:61Klinga nierdzewna:TakSposób ostrzenia:Dwustronny SymetrycznyStal wielowarstwowa:Tak, 10-101 warstwMateriał rękojeści:Klasyczna nitowanaRodzaj noża:Nóż kuchennyDługość ostrza:18 cmTyp ostrza:Szefa kuchniStal:VG-10...
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji RW Profesjonalny Nóż Uniwersalny 15cm
1 519,00

Takeshi Saji RW Profesjonalny Nóż Uniwersalny 15cm

Mistrz Takeshi Saji - RW Uniwersalny 15cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z hebanu. Profesjonalna seria RW dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż do krojenia wędlin, owoców i warzyw stal - 61 warstw kutych, rdzeń R2 twardość 63° Rockwell długość ostrza - 150mm długość całkowita - 280mm szerokość klingi - 37mm grubość klingi - 2,1mm waga: 70g wyprodukowane w Japonii
Przejdź do sklepu
Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10
1 989,00

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10

Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10
1 989,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10

Profesjonalny japoński nóż Bunka Takeshi Saji 17 cm Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.Dane techniczne:Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość: 61 HRCDługość całkowita: 29,5 cmDługość ostrza: 17 cmSzerokość klingi: 4,8 cmGrubość klingi: 2,1 mmWaga: ok. 214 gGłówne cechyTwardość HRC +/- 1:61Klinga nierdzewna:TakSposób ostrzenia:Dwustronny SymetrycznyStal wielowarstwowa:Tak, 10-101 warstwMateriał rękojeści:Klasyczna nitowanaRodzaj noża:Nóż kuchennyDługość ostrza:17 cmTyp ostrza:BunkaStal:VG-10...
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Uniwersalny 15 cm
1 565,00

Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Uniwersalny 15 cm

Mistrz Takeshi Saji - IW Uniwersalny 15cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z drewna 'Ironwood' (Tagayasan). Profesjonalna seria IW dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż uniwersalny - szatkowanie warzyw, krojenie oliwek, cięcie owoców, małego pieczywa stal rdzeń VG10 - 61 warstw ręcznie kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 150mm długość całkowita - 270mm szerokość klingi - ok. 35mm grubość klingi - ok. 2mm waga: ok. 125g wyprodukowane ręcznie w Japonii
Przejdź do sklepu
Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Nóż Santoku 18cm VG-10
1 989,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Nóż Santoku 18cm VG-10

Ręcznie kute dzieło mistrza Takeshi Saji, 61 wyjątkowych warstw stali wykutych w technologii "Black finish" Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.Dane techniczne:- Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 - Rękojeść: kość bycza- Twardość: 61 HRC- Długość całkowita: 31 cm- Długość ostrza: 18 cm- Szerokość klingi: 5 cm- Grubość klingi: ok. 2.5 mm- Waga: ok. 220 gGłówne cechyTwardość HRC +/- 1:61Klinga nierdzewna:TakSposób ostrzenia:Dwustronny SymetrycznyStal wielowarstwowa:Tak, 10-101 warstwMateriał rękojeści:Klasyczna nitowanaRodzaj noża:Nóż kuchennyDługość ostrza:18 cmTyp ostrza:SantokuStal:VG-10...
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji RW Profesjonalny Nóż Santoku 18 cm
1 769,00

Takeshi Saji RW Profesjonalny Nóż Santoku 18 cm

Mistrz Takeshi Saji - RW Santoku 18cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z hebanu. Profesjonalna seria RW dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż Santoku - krojenie mięs, ryb i warzyw stal - 61 warstw kutych, rdzeń R2 twardość 63° Rockwell długość ostrza - 180mm długość całkowita - 302mm szerokość klingi - 50mm grubość klingi - 2,4mm waga: 125g wyprodukowane w Japonii
Przejdź do sklepu
Scyzoryki.pl
Hiendkitchen Takeshi Saji IW Aogami#2 Color Nóż Uniwersalny 13cm
1 989,20

Hiendkitchen Takeshi Saji IW Aogami#2 Color Nóż Uniwersalny 13cm

Takeshi Saji IW Aogami#2 Color Nóż Uniwersalny 13cmPoręczny uniwersalny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.Dane techniczne:Ostrze - 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi Rękojeść - drewno żelazneTwardość - 62 HRC +/- 1Długość całkowita - 25,0 cmDługość ostrza - 13,0 cmSzerokość klingi - 3,3 cmGrubość klingi - 2,3 mmSposób ostrzenia - szlif dwustronny symetrycznyWaga - ok. 139 g...
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Szefa 18cm
1 799,00

Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Szefa 18cm

Mistrz Takeshi Saji - YBB Chef's Knife 18cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z żółtej byczej kości. Profesjonalna seria YBB dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż szefa - krojenie mięs, ryb, owoców i warzyw stal warstwowa rdzeń VG10 - 61 warstw kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 180mm długość całkowita - 305mm szerokość klingi - 42mm grubość klingi - 2,15mm waga: 220g wyprodukowane w Japonii
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Szefa 18 cm
1 849,00

Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Szefa 18 cm

Mistrz Takeshi Saji - IW Szefa 18cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z drewna 'Ironwood' (Tagayasan). Profesjonalna seria IW dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż Szefa - krojenie mięs, ryb i warzyw stal VG10 - 61 warstw kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 180mm długość całkowita - 305mm szerokość klingi - ok. 42mm grubość klingi - ok. 2,1mm waga: ok. 220g wyprodukowane ręcznie w Japonii
Przejdź do sklepu
Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10
2 049,00

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10

Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10
2 049,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10

buylux - sklep
Takeshi Saji WBB Profesjonalny Nóż Uniwersalny 13cm
1 865,00

Takeshi Saji WBB Profesjonalny Nóż Uniwersalny 13cm

Mistrz Takeshi Saji - WBB Uniwersalny 13cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z białej byczej kości. Profesjonalna seria WBB dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż do krojenia wędlin, owoców i warzyw stal - 61 warstw kutych, rdzeń R2 twardość 63° Rockwell długość ostrza - 150mm długość całkowita - 265mm szerokość klingi - 32mm grubość klingi - 1,6mm waga: 150g wyprodukowane ręcznie w Japonii
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Santoku 18 cm
1 949,00

Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Santoku 18 cm

Mistrz Takeshi Saji - YBB Santoku 18cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z żółtej byczej kości. Profesjonalna seria YBB dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż Santoku - krojenie mięs, ryb i warzyw stal VG10 - 61 warstw kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 18omm długość całkowita - 310mm szerokość klingi - 50mm grubość klingi - 2,5mm waga: 220g wyprodukowane w Japonii
Przejdź do sklepu
Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Szefa 24 cm VG-10
2 299,00

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Szefa 24 cm VG-10

Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Szefa 24 cm VG-10
2 299,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Szefa 24 cm VG-10

buylux - sklep
Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Santoku 18 cm
1 949,00

Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Santoku 18 cm

Mistrz Takeshi Saji - IW Santoku 18cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z drewna 'Ironwood' (Tagayasan). Profesjonalna seria IW dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż Santoku - krojenie mięs, ryb i warzyw stal VG10 - 61 warstw kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 180mm długość całkowita - 310mm szerokość klingi - ok. 50mm grubość klingi - ok. 2,5mm waga: ok. 150g wyprodukowane w Japonii
Przejdź do sklepu
Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm R-2
2 299,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm R-2

buylux - sklep
Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Szefa 21cm
1 949,00

Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Szefa 21cm

Mistrz Takeshi Saji - YBB Chef's Knife 21cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z żółtej byczej kości. Profesjonalna seria YBB dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż szefa - krojenie mięs, ryb, owoców i warzyw stal VG10 - 61 warstw kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 210mm długość całkowita - 330mm szerokość klingi - 46mm grubość klingi - 2,5mm waga: 225g wyprodukowane w Japonii
Przejdź do sklepu
Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm R-2
2 299,00

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm R-2

Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Nóż Szefa 24cm
2 399,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Nóż Szefa 24cm

Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Nóż Szefa 24cmNajbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.Dane techniczne:Ostrze - szybkotnąca stal proszkowa SRS-13Rękojeść - róg jeleniTwardość - 64 HRC +/- 1Długość całkowita - 37,7 cmDługość ostrza - 24,0 cmSzerokość klingi - 5,0 cmGrubość klingi - ok. 2,0 mmSposób ostrzenia - szlif dwustronny symetrycznyWaga - ok. 279 g...
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Bunka 17 cm
1 949,00

Takeshi Saji YBB Profesjonalny Nóż Bunka 17 cm

Mistrz Takeshi Saji - YBB Santoku Bunka 17cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z żółtej byczej kości. Profesjonalna seria YBB dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż Bunka - krojenie mięs, ryb, warzyw i owoców, a trójkątny kształt końcówki szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb oraz mięs. stal rdzeń VG10 - 61 ręcznie warstw kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 17mm długość całkowita - 295mm szerokość klingi - 48mm grubość klingi - 2,1mm waga: 214g wyprodukowane w Japonii
Przejdź do sklepu
Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Nóż Szefa 24cm
2 399,00

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji SRS-13 Róg Jeleni Nóż Szefa 24cm

buylux - sklep
Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Bunka 17 cm
1 999,00

Takeshi Saji IW Profesjonalny Nóż Bunka 17 cm

Mistrz Takeshi Saji - IW Bunka 17cm - VG10 Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z drewna 'Ironwood' (Tagayasan). Profesjonalna seria IW dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż BUNKA - krojenie mięs, ryb i warzyw, trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa stal VG10 - 61 warstw kutych twardość 61° Rockwell długość ostrza - 170mm długość całkowita - 295mm szerokość klingi - ok. 48mm grubość klingi - ok. 2,1mm waga: ok. 214g wyprodukowane ręcznie w Japonii
Przejdź do sklepu
Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Nóż Santoku 18cm R-2
2 799,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Nóż Santoku 18cm R-2

Profesjonalny japoński nóż Takeshi Saji, Santoku 18 cm Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.Dane techniczne:Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń R2Twardość: 63 HRCDługość całkowita: 30,1 cmDługość ostrza: 18 cmSzerokość Klingi: 5 cmGrubość klingi: ok. 2,2 mmWaga: ok. 205 gGłówne cechyTwardość HRC +/- 1:63Klinga nierdzewna:TakSposób ostrzenia:Dwustronny SymetrycznyStal wielowarstwowa:Tak, 10-101 warstwMateriał rękojeści:Klasyczna nitowanaRodzaj noża:Nóż kuchennyDługość ostrza:18 cmTyp ostrza:SantokuStal:R-2...
Przejdź do sklepu
buylux - sklep
Takeshi Saji WBB Profesjonalny Nóż do Obierania 9cm
2 165,00

Takeshi Saji WBB Profesjonalny Nóż do Obierania 9cm

Mistrz Takeshi Saji - WBB do Obierania 9cm Nóż ręcznie kuty przez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z białej byczej kości. Profesjonalna seria WBB dla pasjonatów gotowania. 1 uniwersalny japoński nóż do obierania owoców i warzyw stal - 61 warstw kutych, rdzeń R2 twardość 63° Rockwell długość ostrza - 90mm długość całkowita - 200mm szerokość klingi - 26mm grubość klingi - 2,0mm waga: 97g wyprodukowane ręcznie w Japonii
Przejdź do sklepu
Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 18cm R-2
2 799,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 18cm R-2

Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji OBB Black VG-10 Color Nóż Bunka 17 cm
2 799,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji OBB Black VG-10 Color Nóż Bunka 17 cm

Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji OBB Black VG-10 Color Nóż Santoku 18 cm
2 799,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji OBB Black VG-10 Color Nóż Santoku 18 cm

Scyzoryki.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 24 cm R-2
3 999,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 24 cm R-2

Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 18cm R-2
2 799,20

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 18cm R-2

Ostry-Sklep.pl
Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 24 cm R-2
3 999,00

Mistrz Takeshi Saji Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 24 cm R-2

Informacja o wynikach: prezentując produkty uwzględniamy ich dopasowanie, ceny, promocje, kupony rabatowe, opłaty ponoszone przez sprzedawców oraz popularność produktów wśród użytkowników. Dokładamy starań, aby prezentować wysokiej jakości i aktualne informacje.

Ostatnio oglądane

(wyczyść przeglądane)

Polubione oferty

(wyczyść polubione)
X