KAI Seki Magoroku Composite nóż szefa kuchni, długość ostrza 20,0 cm, stal nierdzewna 56 HRC/VG 10, stal 61 HRC, jasny uchwyt z drewna pakka, ręcznie wykonany w Japonii, olch na całej długości
Shun Klasyczny nóż do obierania 10 cm, ręcznie wykonany japoński nóż do warzyw i owoców, rdzeń VG-MAX z okładziną ze stali nierdzewnej, uchwyt pakkawood, mały nóż kuchenny do obierania, rdzeniowania i
KAI Deska do krojenia, blok do krojenia jasny z dębu z antypoślizgowymi gumowymi nóżkami, wymiary 39 x 26 x 3,6 cm profesjonalna podkładka pod deskę do krojenia
KAI Listwa magnetyczna z dębu do przechowywania noży wysokiej jakości drewno do kuchni wymiary 39 x 6,5 x 3 cm listwa do kuchni, magnetyczna deska drewniana
KAI Shun Classic Nakiri 16,5 cm długość ostrza nóż ze stali damasceńskiej 32 warstwy rdzenia VG MAX 61 ( 1) HRC uchwyt z drewna pakka wyprodukowano w Japonii japoński nóż szefa kuchni, nóż
KAI Shun Classic, japoński nóż szefa kuchni dla leworęcznych 20 cm, długość ostrza, 32-warstwowy nóż damasceński VG Max, 61 ( 1) HRC - rękojeść pakkawood, wyprodukowano w Japonii, nóż szefa kuchni
KAI Shun Classic, japoński nóż szefa kuchni, 20 cm, długość ostrza z granicą, nóż damasceński, 32 warstwy, rdzeń VG Max, 61 ( 1) HRC, drewno pakka, wyprodukowano w Japonii
KAI Shun Classic Chiński nóż szefa kuchni 18 cm, długość ostrza, 32-warstwowy nóż damasceński VG Max - 61 ( 1) HRC - rękojeść pakkawood, wyprodukowano w Japonii, chiński nóż szefa kuchni kuty
Informacja o wynikach: prezentując produkty uwzględniamy ich dopasowanie, ceny, promocje, kupony rabatowe, opłaty ponoszone przez sprzedawców oraz popularność produktów wśród użytkowników. Dokładamy starań, aby prezentować wysokiej jakości i aktualne informacje.